DMF Randers’ datapolitik

Resume:

DMF-Randers videregiver ikke dine oplysninger til tredjepart. Vi behandler dine data fortroligt og i henhold til persondataloven.
Vi bruger alene de oplysninger, som du selv afgiver når du opdaterer din medlems profil i DMF til at målrette vores information, nyhedsbrev og tilbud til dig.
Nedenfor kan du læse vores politik på området.

  1. Generelt om datapolitikken.  

Det er DMF-Randers’ målsætning at beskytte dine personlige oplysninger, uanset hvorfra disse oplysninger indsamles, hvordan de videregives eller opbevares.

Vi respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

Personlige oplysninger dækker her alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til vedkommendes for- og efternavn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

  1. Hvilke personoplysninger indsamler DMF-Randers?

DMF-Randers har brug for visse personoplysninger for at kunne levere målrettet information, indkalde til generalforsamling i lokalafdelingen, samt ekspedere øvrige tjenester til dig. DMF-Randers indsamler kun de personoplysninger, som er nødvendige for at levere en ydelse til dig.

  1. Hvordan indsamler DMF-Randers personoplysninger?

DMF-Randers indsamler via DMF dine personoplysninger, som du selv afgiver i forbindelse med din indmeldelse eller indtaster i forbindelse med bestilling af vare eller tjenesteydelser på hjemmesiden. De oplysninger lokalafdelingen håndterer er din medlemstype, medlemsnummer, navn, E-mail, tlf., adresse, fødselsdag (ikke cpr.-nr.)

  1. Links

Hjemmesiden indeholder links til andre hjemmesider. Vær opmærksom på, at du ved at klikke på sådanne links bliver ført til en anden hjemmeside. Vi opfordrer dig til altid at læse disse hjemmesiders persondatapolitik, da deres procedure for indsamling og behandling af personoplysninger kan adskille sig fra DMF-Randers’. 

  1. Markedsføring

DMF-Randers’ formål er blandt andet at sikre vores medlemmer gode tilbud. Vi videregiver aldrig dine oplysninger til vores samarbejdspartnere eller andre tredjepart med henblik på markedsføring. Tilbud fra tredjepart vil ske i form af annoncer i MUSIKERENS e-NYT, DMF’s fysiske blade, hjemmeside eller lign. samt lokalafdelingens nyhedsbrev. Du kan altid afmelde dig lokalafdelingens nyhedsbrev.

  1. Opdatering af og indsigt i oplysninger

Som registreret hos DMF Randers og dermed DMF har du altid ret til at gøre indsigelse med registreringen, og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til DMF / MUSIKEREN via e-mail: dmf@remove-this.dmf.dk eller telefon 35 240 240.

Du kan opdatere dine oplysninger ved at logge på din medlemsprofil på www.dmf.dk, og du kan opdatere din nyhedsbrevsprofil direkte i MUSIKERENS e-NYT.

  1. Kontakt DMF eller DMF-Randers

Hvis du har spørgsmål til nærværende persondatapolitik, vores behandling af personoplysninger eller dit forhold til DMF eller DMF-Randers i øvrigt, så er du meget velkommen til at rette henvendelse til os.

DMF’s hovedforbund: dmf@remove-this.dmf.dk, tlf. 35 240 240 (vedr. medlemsprofil)

Se DMF’s hovedforbundets fulde datapolitik på www.dmf.dk