Guitaraften – fra Mozart til Metallica

Facebookmail

DMF og KulturKlinikken tilbyder fed aften med musik og snak ved guitarist Søren Bødker Madsen.
Kom og hør ham fortælle om sit liv med guitaren og hvordan han formår at leve godt af sit spil, sine entreprenante idéer, flid og vældigt gode humør!
I løbet af aftenen vil han spille fra sit bredt favnende bagkatalog, der spænder over egne kompositioner, til musik lige fra Mozart til Metallica.

Søndag d. 25. november, imellem kl. 18 og 21 i KulturKlinikken, Hans Bojes Allé 42, 8960 Randers SØ.

Det er muligt at spise med til arrangementet, hvor der vil blive serveret dejlig aftensmad for blot 50 kr. per snude.
Tilmelding – med eller uden mad – er bindende og nødvendig og kan ske enten på mail jacobvenndt@jacobvenndt.dk eller på sms: 22811984 (Jacob)

Spisningen foregår fra klokken 18 til 19 og fra 19 til ca. 21 er der foredrag og musik, med en kagepause indlagt.


Arrangementet er finansieret af DMF og blevet til i samarbejde mellem DMF og kulturklinikken ved Jacob Venndt og Karoline Budtz

 

Om Søren Bødker Madsen
Født: 1956. Bopæl: Aarhus. Instrument: Spansk guitar.

Søren Bødker Madsen spiller for dem som kan lide både klassisk og rytmisk guitarmusik – fra Mozart til Metallica.
I bookletten til albummet SOLOGUITAR skriver han:

”En collage, som indeholder egne kompositioner, og transskriptioner af kendt, elsket og iørefaldende orkester- og klavermusik af gamle mestre. Hertil kommer arrangementer af rock, pop, latin og heavy, der indfanger instrumentets uimodståelige karakter og charme”.

Den alsidige klassiske guitarist er uddannet på et højt internationalt plan, bl.a. i Wien.
Siden han i 1986 vandt 1. prisen i en international guitarkonkurrence, har han haft en omfattende koncertvirksomhed i både ind- og udland.
Ud over sine koncerter indspiller Søren musik, underviser i guitarspil på alle niveauer, komponerer og arrangerer for instrumentet, udgiver lærebøger i guitarspil, producerer video-tutorials til YouTube, sælger noder fra egen webshop og indgår tillige stilmæssigt i en bred vifte af samarbejde med danske musikpersonligheder – ikke mindst duoen The Blackbirds med Karoline Budtz.
Han gør et stort arbejde for at formidle guitarmusik på en pædagogisk måde, og dette har bl.a. resulteret i en række udsendelser på DR med titlen “Beatles Forever”.