Semifinalister til Von Hatten Prisen 2017 fundet

Facebookmail

Von Hatten Prisens arrangører skriver i deres pressemeddelelse:

De 8 semifinalister, der deltager ved de 2 semifinaler d. 8 & 9 september, er udvalgt. De 8 bands der deltager, bliver bedømt af et dommerpanel samt af publikums stemmer, og 4 bands går videre til finalen, der afholdes d. 16 september på Café Von Hatten.

Alle bands vil spille et LIVE-sæt på 30 min. udelukkende af egne kompositioner. Vi er specielt meget glade for den store skare af lokale bands, eller bands med lokal tilknytning der deltager i konkurrencen i år, og er utrolig imponeret over kvaliteten af de tilmeldte bands.

 

De 8 bands er:

TEMPORIZE                                   https://www.facebook.com/temporizeDK/?fref=ts

ROYAL DECIET                              https://www.facebook.com/RoyalDeceit/?fref=ts

HOUSE OF SECRETS                    https://www.facebook.com/Houseofsecretsdk/?fref=ts

CRITICAL MIRACLE                       https://www.facebook.com/cri/calmiracle/?fref=ts

FRANK DISCO                                https://www.facebook.com/frankdiscoband/?fref=ts

CITY HALL                                       https://www.facebook.com/cityhallrocks/?fref=ts

BLUE MINDS                                   https://www.facebook.com/Bluemindsmusic/?fref=ts

HOLLOW BIRDS                             https://www.facebook.com/hollowbirds/?fref=ts

Præmier

Førstepræmien er et tarifbetalt headliner-job på Café Von Hatten, studietid i Popshit Studio, digital udgivelse af single på Popshit Records. Opvarmningsjob til et større navn på Randers Regionale spillested TURBINEN.

Andenpræmien som kåres af publikum vinder et opvarmnings job ved et større navn på Cafe Von Hatten.

Dansk Musiker Forbunds Randers’ præmie – Bandcoaching
DMF vil gerne støtte op om vækstlaget i dansk musik, og da Café Von Hatten netop er et af de spillesteder i Danmark, der om nogle støtter vækstlaget, ser vi det helt naturligt at indgå et samarbejde med Von Hatten Prisen.
Vores bidrag vil være en professionel bandcoaching til det vindende band. DMF og bandet finder efterfølgende i fællesskab en coach, som passer til bandets behov/ønsker.
DMF vil desuden have en repræsentant i dommerpanelet ved finalen.

Bedømmelse ved semifinaler & finale

Et dommerpanel vil afgøre hvem aftenens vinder er, og bestå af et kompetent udvalg af folk med stor erfaring i musikbranchen.

Kriterier, man vil blive bedømt på, er sceneoptræden, tekst og musik, sammenspil, teknisk kunnen og originalitet.

Aftenens anden plads bliver valgt af publikums stemmer.

Café Von Hatten

Café Von Hatten har igennem mere end 35 år været en solid del af den danske musikscene, og vi har altid haft det som et centralt mål at sikre plads til undergrund og up and coming musik, under forhold der er behagelige. Det har altid været en ære for foreningens skiftende personale at udvise respekt og seriøsitet overfor de bands der er kommet forbi vores scene, uanset hvor erfarne de har været, hvilken genre de har spillet eller hvor store de har været. Dette har givet Café Von Hatten et rigtig godt ry i musikerkredse, og i branchen generelt; et ry vi er rigtig stolte af og til enhver tid ønsker at opretholde. 

Et hurtigt flashback tilbage gennem de sidste 35 år, bevidner om diversiteten i bands der har besøgt den intime scene, hvor der er tale om alt slags musik fra Jazz, pop, rock, world til Hip Hop og Heavy metal, og alle genrer der skulle ligge imellem. Nogle af disse er siden gået hen og blevet store såsom CARPARK NORTH, VETO, DÚNÉ, SAYBIA, PEDE P, MARIE FRANK mfl. Nogle er ligefrem blevet verdenskendte som VOLBEAT, NABIHA, ARTILLERY, HATESPHERE mfl., og andre har fået et skub i den rette retning! 

Ens for dem alle er at de har fået den samme udsøgte gode behandling, som i dag er Von Hattens varemærke. Derfor, for videre at bidrage til den danske musikscene, arrangerer vi konkurrencen Von Hatten Prisen. Konceptet er ganske simpelt: Von Hatten Prisen er en live konkurrence hvor du spiller overfor publikum samt et kompetent dommerpanel, som du skal overbevise om at netop dit band er den rette vinder. Dette vil foregå i professionelle og behagelige rammer. Vi åbner for tilmelding til konkurrencen for bands i alle genrer, og fra alle kroge af Danmark, og sammen med et lytterpanel af kompetente mennesker fra den danske musikscene, finder vi frem til de otte bedste bands, som går direkte til semifinalen på café von hatten. 

De to semifinaler holdes d. 8/9 og 9/9, og fra hver af disse går to bands videre, et valgt af en jury, og et valgt af publikum. De fire udvalgte bands spiller derefter til finalen d. 16/9, og her kåres en vinder af en jury, samt en publikumsfavorit udnævnes. 

Vi håber derfor på stor opbakning om dette koncept, og ønsker at give små bands landet over mulighed for at vise hvad de kan på et professionelt spillested, hvor de bliver taget seriøst, både for at få sig erfaring med scenen, samt skabe kontakter blandt ligesindede musikere fra andre landsdele

Se mere på: www.facebook.com/vonhattenprisen

eller på www.vonhattenprisen.dk