TEMA-aften for selskabsmusikere

Facebookmail

Mandag den 14. november inviterer DMF-Aarhus igen til TEMA-aften for selskabsmusikere. Det foregår kl. 19.00 på Låsby Kro og denne gang er det anlægs-aften, hvor vi inviterer 3 musikere til at fortælle om deres grej og hvordan de anvender det. Og denne gang har vi spændende besøg langt væk fra.

 

200x300-temaaften-tommy-jo6x9

Tommy Jo – alias Hvidesokker – kommer fra Midtsjælland og har spillet som solo- og duomusiker i mange år. Han spiller bogstavelig talt med både arme og ben, bruger fodbassen som en vigtig del af set-up’et, og går op i at spille ægte og med så lidt automatik som muligt. Han viser sit solo-setup, hvor han spiller på en Korg Kronos, hvorfra han styrer alt – lyd, lys, mixer o.s.v. et avanceret set-up med geniale måder at bruge bl.a. midi-teknologien optimalt.

Hans PA er K-array. Og så viser han nogle sjove anderledes instrumenter og features, vi normalt ikke ser, bl.a. et lydmålingssystem, der automatisk kan indstille lyden efter rummet, du spiller i.

 

200x300-temaaften-tom-6x9Tom Vom – alias Tom Frederiksen kommer ligeledes fra Sjælland og har også været med i mange år.

Han spiller guitar og bygger primært sit repertoire op omkring guitar og stemningsfuld sang, og desuden til danserepertoire midi som backing. Han udnytter effektivt en vocalizer til at give flere sangstemmer, som styres fra guitaren, og vi får eksempler på hvor elegant det kan gøres. PA er Bose Compact.

 

200x300-temaaften-kim_jensen-6x9

Fra Esbjerg har vi inviteret Kim Jensen, der spiller på Physis Piano og Korg PA 4X samt fodbas og diverse moduler.

PA’et hedder Turbo Sound og Allan & Heath mixer. Kim forstår at udnytte sit grej optimalt så hans musikalitet får frit “spil”. Kim er en fremragende musiker og sanger, der tillader sig at spille numre med megen tyngde.

Som sædvanligt er der mulighed for at nærstudere grejet og musikerne til inspiration og selvfølgelig hyggelig kollegial samvær.
DMF-Aarhus er vært ved en forfriskning.
Der er ingen tilmelding, bare mød op til en hyggelig aften.