Skal dit band med til Japan?

Facebookmail

Fra 18. til 20. november går turen til Japan. Musikfremstødet arrangeres af MXD via det nordiske NOMEX-samarbejde.

Christopher og Nabiha har allerede været i Japan, og i november drager en nordisk handelsmission igen til Solens rige. Bands der ønsker at søge om at komme med på turens showcases skal ansøge senest 25. august.

”Big in Japan” var bl.a. titlen på et 80’er hit med gruppen Alphaville – og drømmer du også om at slå igennem i Japan skal du snart ansøge om at komme med på det nordiske fremstød. Branchefolk og musikere rejser til Tokyo for at afsøge det japanske musikmarked.

 

Sådan ansøger du

Danske bands, som ønsker at komme i betragtning til showcasen skal indsende en kort bio med link til musik/videoer samt info om det forretningsmæssige set-up og udgivelse(r) og andre eventuelle aktiviteter i Japan. Materialet sendes pr. mail til thomas@mxd.dk og al info skal være på engelsk. Bliver dit band udvalgt kan du få ”eksportstøtte til markedsudvikling”, efter de gældende regler.

Om produktionen

Fremstødet er produceret af NOMEX (samarbejdet mellem de nordiske eksportkontorer, heriblandt MXD – Music Export Denmark). Showcasen produceres i samarbejde med Creativeman, som står bag nogle af Japans største musikfestivaler (fx Loud Park og Summer Sonic). Det samlede fremstød projektledes af Music Finland.