Vil du have en karriere i musikbranchen?

Facebookmail

Foredragsshow Søren Andersen og Mikael Højris

Dansk Musiker Forbund – Musikermøder

10. november 2015, kl. 19.00
Café Von Hatten, Von Hatten Stræde 7, 8900 Randers C

Fri entré – alle er velkomne.

 

Søren Andersen, guitarist, producer, sangskriver og Mikael Højris, branchekonsulent i DMF vil gennem anekdoter, røverhistorier og cool facts fortælle hvad der skal til for at leve og overleve i musikbranchen – hvordan man får en pladekontrakt, hvordan man bliver ”bass-vikar” i DAD, hvordan man undgår at begå alt for mange fejl osv.

 

Søren Andersen har taget sin uddannelse ”on the road”. Søren har spillet med en perlerække af danske musikere og turneret verden rundt med bl.a. Mike Tramp, Marco Mendoza og Glenn Hughes, han nar været ”bass-vikar” i DAD og turnerer flittigt med sit eget projekt: ELECTRIC GUITARS. Søren er desuden ”ambassadør” for bl.a. Yamaha Guitars, TC Electronics og Marshall Amplification.

Søren han har prøvet så at sige alt og vil fortælle om at været booker, producer, studiemanager, sangskriver, sanger, guitarist, pladeudgiver og om sit nyeste projekt: Electric Guitars.

Læs mere om Søren på: www.electricguitarsmusic.com

Mikael Højris har en fortid som rockbassist, sanger, baggeartekniker og tourmanager. Mikael har i de seneste mere end 30 år rådgivet musikere og bands om alle tænkelige forhold indenfor musikbranchen.

Mikael vil fortælle om pladekontrakter, KODA-rettigheder, managementaftaler, streaming af musik og om hvordan man undgår at komme alt for galt afsted i musikbranchen.

Læs mere om Mikael og Musikbranchen på: www.musikbranchen.dk

Del gerne arrangementet med alle dine up-and-coming musikervenner på facebook.

Er du ked af, at du ikke kan komme d. 10. november? Fortvivl ikke – du har også muligeden for at deltage i dette fede arrangement d. 27. oktober kl. 19.00 i Viborg.
Sted: STUDENT HOUSE 111 (Ammunitionsvej 1 8800 Viborg)