Von Hatten Prisen

Facebookmail

– konkurrencen med præmier for en samlet værdi af mere end 30.000 kr.


VONHATTENPRISENCafé
Von Hatten har igennem mere end tredive år været en solid del af den danske musik scene, og har altid haft det som et centralt mål at sikre plads til undergrund og up-and-coming musik, under forhold der er behagelige.
For at bidrage yderligere til den danske musik scene, skyder Café Von Hatten derfor et nyt koncept i gang i år .
Konceptet er simpelt; Von Hatten Prisen er en live konkurrence, hvor forskellige udvalgte bands spiller overfor publikum samt et kompetent dommerpanel, som skal overbevises om at netop deres band er den rette vinder.
I år er DMF Randers med og har smidt en lækker præmie i puljen! Læs mere om alle præmierne nedenfor.

Læs mere om baggrunden for konkurrencen eller de deltagene bands

Oplev semifinalerne d. 2. + 3. oktober
Oplev finalen d. 17. oktober

Dørene åbner kl. 19.00 alle aftener.

Præmierne

Præmierne har en samlet værdi på mere 30.000 kr.
Førstepræmien er et tarifbetalt headliner job på Café Von Hatten, Studietid i Popshit Studio, digital udgivelse af single på Popshit Records, CD cover/plakat layout af MartinHelgren.dk og plakat tryk af 500 stk. plakater.
Andenpræmien, som kåres af publikum, er et opvarmningsjob ved et større navn på Cafe Von Hatten.

Dansk Musiker Forbunds Randers-afdeling har smidt en ekstra særskilt præmie i puljen, som lyder på en professionel fotosession med Peter L. Nielsen!
Vi kalder den “DMF’s Ekstra Præmie”.

Peter L. Nielsen“Peter L. Nielsen har en lang historie i musikbranchen, både foran, på og bag scenen. Som fotograf har han dækket langt over 1000 koncerter på spillesteder og festivaler som fx Spot, Danmarks Grimmeste, Roskilde og Skanderborg Festival, og han har vundet Gaffa Photo Awards i kategorien ‘Årets Bedste Live Billede’ med et billede fra netop Café von Hatten. I 2014 blev han desuden nomineret til både ‘Årets Musikerportræt’ og ‘Årets Feature’ for hans arbejde med Per Vers. Den seneste feature, behind-the-scenes med det unge rockband Velvet Volume, blev offentliggjort i Gaffa i august i år.”

 

Se mere om konkurrence på www.vonhattenprisen.dk eller på facebook